top of page

KIRKKOMUSIIKKI

KUOROT

Tampereen ortodoksisen kirkon
kuoro

Tampereen ortodoksisen kirkon kuoro on sekakuoro, jonka päätehtävänä on laulaa Tampereen ortodoksisen kirkon jumalanpalveluksissa ja toimituksissa. Kuoro myös konsertoi noin 1-2 kertaa vuodessa. Kuoroa harjoituttaa Markus Hänninen. Harjoitukset ovat torstai-iltaisin klo 18-20, pääsääntöisesti Nikolainsalissa.  Jumalanpalveluksissa kuoroa johtavat kanttorit Markus Hänninen ja Sari Ahponen.

Kuoroon pyrkimisestä antaa tietoja Markus Hänninen. Yhteystiedot: markus.hanninen@ort.fi  Puh. 050 5570051.

Tampereen ortodoksisen kirkon kuoron kirkkomusiikkikouluttoiminta saa tukea Opintokeskus Sivikseltä.

      Porin kirkon kuoro

Harjoitukset pidetään joka toinen maanantai kirkon tiloissa. Syksyn 2023 harjoituskausi alkaa maanaina 28.8. Uudet laulajat ovat kuoroon tervetulleita! Ota rohkeasti yhteyttä kanttori Sariin.

Yhteystiedot: Sari Ahponen puh. 044 2944835, sari.ahponen@ort.fi.

                                  Nevskin kuoro

Kuoro laulaa kerran kuukaudessa Tampereen ortodoksisessa kirkossa toimitettavissa slaavinkielisissä liturgioissa. Kielenä on kirkkoslaavi. Harjoitukset sovitaan erikseen, yleensä mahdollisimman lähelle slaavinkielistä liturgiaa.
 

Vaasan kirkon kuoro

Vaasan kuoro harjoittelee torstaisin klo 17.30-19 seurakuntasalilla (Koulukatu 45). Uudet laulajat ovat tervetulleita! Lisätietoja: andrei.sotsov@ort.fi

vaasaort.com

 

                                  Kokkolan kuoro

Kokkolan Pyhien vanhurskaiden Simeonin ja Hannan tsasounan kuoro aloittaa kevätkautensa torstaina 13.1.2022. klo 18. Tulevat harjoitukset ovat kerran viikossa ja tarvittaessa useammin. Harjoittelemme Kokkolan ja Pietarsaaren jumalanpalveluksissa laulettavaa ohjelmistoa. Uudet sekä vanhat laulajat ovat tervetulleita! Rukoushuoneen osoite on Katariinankatu 3 Kokkola. Lisätietoja Karl-Henrik Wahlforsilta, puh. 046 570 6720

vaasaort.com

bottom of page